Een selectie van groepshuizen te huur in ons aanbod

Bekijk alles

Groepsaccommodatie in Nederland

Houd je ervan om gezellig met een grote groep vrienden of met de hele familie eropuit te gaan? Als dat het geval is, dan hebben wij bij Belvilla de perfecte oplossing voor jouw: onze uitgebreide selectie groepshuizen en groepsaccommodaties. Onze groepshuizen zijn speciaal ontworpen om comfortabel onderdak te bieden aan groepen van allerlei groottes. Van intieme retraites tot ruime landhuizen, we hebben opties die zelfs geschikt zijn voor meer dan 50 personen. Stel je zich eens voor hoe geweldig het zou zijn om met uw hele vriendengroep of familie samen te komen en herinneringen te maken in een prachtige groepsaccommodatie.

Inspiratie

Groepshuizen in Nederland

Wilt u het liefst niet al te ver rijden met een grote groep? In Nederland zijn er talloze groepsaccommodaties te vinden die perfect zijn voor jouw gezelschap en voor ieder wat wils bieden. Of je nu de voorkeur geeft aan een ontspannen verblijf in het bourgondische Limburg, wilt genieten van de frisse zeelucht op het strand van Texel, of eindeloze fietstochten wilt maken door het schilderachtige Drenthe, de mogelijkheden zijn eindeloos. Brabant en Friesland zijn ook fantastische bestemmingen met een ruime keuze aan groepsaccommodaties. Hier kunt u de vele natuurgebieden verkennen per fiets of te voet en vervolgens tot rust komen in uw comfortabele groepshuis.

Groepsaccommodatie in Nederland
Groepshuizen in België

Of je nu met uw vriendengroep of met de hele familie op vakantie gaat, in België zijn er talloze mogelijkheden voor groepen om van te genieten. Stap bijvoorbeeld op een mountainbike en verken de prachtige omgeving van de Ardennen, waar avontuur en natuur samenkomen. Laat je verwonderen door de charmante steden met hun rijke geschiedenis en architectuur, of geniet samen van een heerlijk Belgisch biertje op het terras van jouw groepshuis. Als je op zoek bent naar een groepsaccommodatie midden in de natuur, dan is België de ideale bestemming. Zowel natuurliefhebbers als cultuurliefhebbers zullen hier aan hun trekken komen. Of je nu kiest voor de groene pracht van de Ardennen of de uitgestrekte kustlijn, beide regio's bieden een overvloed aan mogelijkheden.

Groepsaccommodatie in België
Groepshuizen voor elk seizoen

Ben je al druk bezig met het plannen van een groepsuitje, maar komen jullie nog niet helemaal uit de datum? Maak je geen zorgen, bij Belvilla kun je het hele jaar door genieten van een fantastisch verblijf in een groepsaccommodatie. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, wij hebben de perfecte groepshuizen voor elk seizoen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke vakantie in de herfst, een gezellige wintersporttrip, een ontspannen zomervakantie of een verkwikkend voorjaarsverblijf, bij Belvilla hebben we de perfecte groepsaccommodatie die aan al jouw wensen voldoet. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod en laat je inspireren.

Groepsaccommodatie in Duitsland
Groepsaccommodaties voor verschillende soorten groepen

Bij Belvilla hebben we een uitgebreide selectie aan diverse groepshuizen, zodat je altijd de perfecte groepsaccommodatie kunt vinden die aansluit bij jouw wensen. Of jeu nu op groepsvakantie gaat met jouw vrienden, familie of zelfs collega's, wij hebben voor elk gezelschap de ideale verblijfplaats. Ons ruime aanbod omvat groepshuizen geschikt voor 8 personen of een vakantiehuis voor 10 personen, maar ook voor grotere gezelschappen van wel 40 personen! Bovendien zijn veel van onze groepshuizen huisdiervriendelijk, zodat zelfs jouw trouwe viervoeter kan meegenieten van de vakantie. Waar wacht je nog op? Het is de hoogste tijd om een heerlijk weekendje weg te boeken of het langverwachte vriendenweekend alvast te plannen met een vakantie huisje in Nederland of daar buiten.

Groepsaccommodatie in Frankrijk
Veelgestelde vragen groepsaccomodaties
Wat voor soort vakantiehuizen heeft Belvilla in Europa?

Ons aanbod aan vakantiehuizen in Europa is divers. Van chalets en appartementen in de grote steden of het platteland. Gebruik de filters op de Belvilla website om je voorkeuren kenbaar te maken, zoals bijvoorbeeld vakantiehuizen die leuk zijn voor kinderen.

Heeft Belvilla ook vakantiehuizen voor gezinnen met kinderen?

Belvilla heeft veel kindvriendelijke huizen met omheinde tuinen.

Wat kost een Belvilla vakantiehuis?

Voor een villa met privé zwembad kan de prijs oplopen tot boven de 2.000 euro per nacht. Maar een mooi appartement in een stad huur je bij Belvilla al vanaf 20 euro. Kies op de website voor 'prijs (laag-hoog)' om de goedkoopste aanbiedingen te vinden.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020