Een selectie uit ons aanbod van vakantiehuizen op een eiland

Bekijk alles

Het echte eilandgevoel?

Denk aan kronkelende duinpaadjes, knerpende schelpen onder je voeten en de zilte geur van de zee, die altijd dichtbij is. Al zijn er natuurlijk ook eilanden in een meer! Het eilandgevoel draait om een gevoel van ruimte en vrijheid plus extra genieten van je vakantiedagen. Vooral ’s avonds, als de dagjesmensen zijn vertrokken, beleef je een eiland op zijn best. Belvilla biedt een ruime keus aan eilandhuizen. Wil je een vakantiehuis op een bekend eiland of geef je de voorkeur aan een (bijna) onbewoond eiland? Ga je voor luxe of wil je juist het primitieve eilandleven ervaren? Struin als een strandjutter door het aanbod van Belvilla en kies het eilandhuis dat het beste bij je past!

Bekijk ons aanbod

902 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Eiland in Zuid-Europa

Zuid-Europa kent eilanden in vele variaties. Geniet van bruisend Ibiza, de typische sfeer op Sicilië of bezoek één van de Canarische Eilanden, ook lekker in de winter! En wat dacht je van eilandhoppen in Griekenland? Check de eilandhuizen in Zuid-Europa en ervaar het zonnige eilandgevoel.

Eiland voor een weekend

Een korte vakantie op een eiland betekent lekker uitwaaien aan het water. Boek een weekendje weg en laat je even meevoeren door de typische eilandsfeer. Denk aan de Waddeneilanden of vlieg een (lang)weekend heen en weer naar een eiland in Zuid-Europa. Je zal zien dat een kort verblijf op een eiland je al heerlijke ontspanning brengt.

Last minute op een eiland

Wil je nú je zinnen verzetten? Boek dan last minute je eilandhuis! Interessante aanbiedingen geven je keus in vele vakantiehuizen op een eiland en bieden je tot honderden euro’s voordeel. Dan houd je mooi wat over voor een vers gevangen visje in een restaurant aan zee.

Het luxe eilandleven

Ben je een liefhebber van luxe? Het decadente gevoel van een eilandvilla is onvergetelijk. Boek een luxe vakantievilla op een eiland, natuurlijk met je eigen zwembad en voel je even als een filmster! Er zijn zelfs vakantiehuizen op een (bijna) onbewoond eiland. Wie zou daar niet willen zijn?

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020