Alle bestemmingen aan de Egeïsche Kust

Alle vakantiehuizen aan de Egeïsche Kust
Aanmelden

Egeïsche Kust

De Egeïsiche kust wordt gekenmerkt door azuurblauwe baaien met prachtige stranden met daar omheen olijfgaarden, rotsformaties en naaldwouden. De vakantiewoningen aan de Egeïsche kust lenen zich uitstekend voor een fijne gezinsvakantie. Kies ook voor authentiek genieten in een vakantiehuis, niet midden tussen het massatoerisme, de enige manier om de Egeïsche kust écht te leren kennen.

Voor ieder wat wils

Vanuit je vakantiehuis aan de Egeïsche kust ontdek je de vele pittoreske vissersplaatjes, veelzijdige vakantieoorden, prachtige natuurlandschappen en vele overblijfselen uit de oudheid. Dat alles maakt deze regio een lievelingsbestemming voor zowel de zonaanbidder, de natuurliefhebber, sportieveling als voor fotografen. Deze regio heeft een zeer gevarieerd aanbod aan cultuur, natuur, strand, gezellige badplaatsen en spectaculaire bezienswaardigheden.

Vakantiehuizen rondom Kusadasi

Het toeristisch hart is Kusadasi. Letterlijk betekent Kusadasi het vogeleiland. Het is een moderne en drukbezochte badplaats aan de westkust en tevens een beroemde cruisehaven. Vooral in het havengebied vindt u een smeltkroes van culturen, boten en kraampjes waar van alles te koop is. Maar de oude bezienswaardigheden maken Kusadasi een bekende stad.

Ontdek het Griekse Kos vanuit je vakantiehuis bij Bodrum

Een andere belangrijke plaats aan de Egeïsche kust is Bodrum. Hier vind je het archeologisch museum en de middeleeuwse burcht. Gelegen aan een baai biedt deze stad vele duikmogelijkheden en kun je per boot het Griekse eiland Kos bezoeken.

Vakantiewoningen Egeïsche kust, maak een uitstapjes naar de oudheid

Een bezoek aan de Egeïsche zee zou niet compleet zijn als u de kalksteenterassen van Pamukkale en Efes niet heeft gezien. Efes dat beter bekend staat onder de naam Ephese, biedt vele overblijfselen die nog aan de tijd van de Griekse oudheid herinneren. Zoals de beroemde Celsus-bibliotheek.

Vakantiehuizen aan de kust

Andere belangrijke badplaatsen zijn Dalaman, Marmaris, Fethiye en Izmir. Vanuit je vakantiehuis aan de Egeïsche kust kun je zoveel doen en bezoeken dat het te veel om op te noemen is. Je moet dit gewoon zelf zien!

Alle vakantiehuizen aan de Egeïsche Kust