Alle bestemmingen in Bodrum en omgeving

Alle vakantiehuizen in Bodrum en omgeving
Aanmelden

Bodrum en omgeving

Verblijf in een appartement in Bodrum, een van de belangrijkste badplaatsen van Turkije. Bodrum is gelegen aan de Egeïsche Kust en heeft ongeveer 35.000 inwoners. Hoewel Bodrum een redelijk kleine stad is heeft zij met vele winkeltjes, een sfeervolle haven en gezellige restaurantjes veel te bieden. Rustzoekers kunnen in Bodrum terecht in een van de luxe resorts of in een comfortabel vakantiehuis op het Turkse achterland. Laat je onderdompelen in de cultuur en geniet van een ontspannen strandvakantie tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Bodrum en omgeving.

De vele gezichten van Bodrum

Een vakantie in Bodrum en omgeving biedt vele mogelijkheden. Om te beginnen kun je hier uitstekend winkelen in één van de typisch Turkse boulevards je vind hier alles, van tapijten tot tassen en kleding. In Turkije is het kopen van producten een ware kunst, hoewel Bodrum een grote stad is en hier de prijzen gemiddeld hoger liggen dan in de omliggende dorpen betalen toeristen hier toch regelmatig te veel. Het is dan ook de truc om tijdens je vakantie in Bodrum en omgeving zoveel mogelijk af te dingen. Bodrum is bekend om haar scheepswerven waar vakwerkers bouwen aan traditionele jachten: de Tirhandil genoemd. Vanuit de haven kun je een dagje varen op een van deze authentieke boten of je kunt een overtocht maken naar het Griekse eiland Kos. Bodrum heeft een aantal culturistische monumenten waaronder het mausoleum van Halicarnassus dat officieel behoort tot een van de zeven wereldwonderen. Daarnaast is het kasteel van Sint Petrus een van de trekpleisters van deze stad. In dit op een schiereiland gevestigde kasteel zijn een aantal historische vondsten en musea te bezichtigen.

Ook staat Bodrum bekend om haar uitbundige nachtleven, zo vind je ten oosten van deze stad de bekendste disco van Turkije “The Club” in Halikarnas. Bekend om haar schuimparty’s  en een prachtig uitzicht over de stad. Ook bijzonder is de Catamaran Club met een grote glazen dansvloer waardoor het lijkt of je op water danst. Wanneer je op zoek bent naar een rustige avond kun je terecht in een van de lounge- en shisha bars in het centrum van Bodrum. Dus ook `s avonds hoef je vanuit een appartement in Bodrum en omgeving je niet te vervelen.

Verblijf aan zee in een appartement in Bodrum en omgeving

Een appartement in Bodrum en omgeving aan zee zorgt gegarandeerd voor een vakantie vol zon, zee en strand. Uitgestrekte zandstranden met hippe strandtentjes en spetterende waterparken vind je langs de kust van Bodrum en omgeving. Voor een vakantie met  kinderen is het Dedeman Aquapark een echte aanrader. Dit is met zo’n 24 glijbanen, een crazy river en een golfslagbad het grootste waterpark van Turkije. Vanuit Bodrum worden verschillende excursies op het water georganiseerd zoals duik- en snorkelcursussen, een tochtje op de bananenboot of een middagje zeilen op een luxe zeiljacht. Het mooiste strand van Bodrum en omgeving Camel beach vind je ten westen van deze stad. Een fantastisch zandstrand zonder drukke hotels of boulevards. Geniet van een heerlijke vakantie aan het water en kom helemaal tot rust in een vakantiehuis in Bodrum en omgeving.

Ontdek de indrukwekkende omgeving van Bodrum

Liefhebbers van actie en avontuur zijn op vakantie in Bodrum en omgeving op de juiste plaats. Zo kun je hier vele excursies boeken zoals een jeepsafari, een quadtocht en zwemmen met dolfijnen. Of laat je heerlijk verwennen in een Hammam, met een Turkse schuim- en scrubbehandeling. Cultuurliefhebbers kunnen een dagtrip maken naar de antieke stad Efeze waar je onder begeleiding van een gids kennis maakt met de historie van Turkije. Dit kun je ook doen tijdens een bezoek aan de traditionele dorpen van het binnenland waar je kunt genieten van de Turkse gastvrijheid en een indrukwekkend berglandschap. Laat je tijdens een verblijf in een vakantiehuis of appartement in Bodrum en omgeving verrassen door zon, zee, cultuur en natuur.

Alle vakantiehuizen in Bodrum en omgeving