Een selectie van onze huizen

Vakantiehuizen van Belvilla aan zee

De kust is een plek waar je kunt genieten van het rustgevende geruis van de zee en de zilte zeelucht. Belvilla biedt jou een breed aanbod aan vakantiehuizen aan zee. Onze vakantiehuizen aan zee bevinden zich op maximaal 5 kilometer van de kust. Ben je op zoek naar een luxe villa, of toch liever een gezellige sea lodge? Bij Belvilla vind je altijd een vakantiehuis aan zee dat voldoet aan jouw wensen.

Bekijk ons aanbod

15.755 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Vakantiehuis aan zee dicht bij huis

Wat is er nu lekkerder dan even een paar dagen in eigen land erop uit te trekken of een leuk weekendje weg te gaan. De Belgische en Nederlandse kust zijn plekken waar het goed vertoeven is. Als je een huisje aan zee wil huren, hoef je helemaal niet ver weg te gaan. Belvilla heeft een ruim aanbod aan vakantiehuizen aan zee waar je zeker een geschikte kustbestemming tussen vindt. Een plek waar je je zeer goed zult vermaken. Het leuke van een vakantiehuis aan zee is niet alleen dat je een duik in het water kunt nemen, maar er ook allerlei andere activiteiten kunt ondernemen.

Lees meer
Vakantiehuis aan zee in Zuid-Europa

Ben je op zoek naar een huisje met privézwembad of een luxe villa met alles erop en eraan in het buitenland? Zoek niet verder! Ook in andere landen in Europa bieden wij mogelijkheden voor een verblijf aan de kust.

Zo kun je een huisje huren aan zee in Frankrijk. In mondaine badplaatsen, zoals Nice, kun je je goed vermaken. Hier vind je vaak grote jachthavens waar regelmatig indrukwekkende jachten aanleggen. Maar ook de kleine vissersdorpjes zijn zeker een bezoekje waard. Je kunt er heerlijk eten in mediterrane visrestaurantjes en een kijkje nemen in de lokale winkeltjes.

Lees meer
Veelgestelde vragen
Hoe ver is het wandelen naar de zee vanaf een Belvilla vakantiehuis aan zee?

Onze vakantiehuizen aan zee bevinden zich op maximaal 5 kilometer van de kust. Ben je op zoek naar een luxe villa, of toch liever een gezellige sea lodge? Bij Belvilla vind je altijd een vakantiehuis aan zee dat voldoet aan jouw wensen. Belvilla heeft een ruim aanbod aan vakantiehuizen aan zee waar je zeker een geschikte kustbestemming tussen vindt.

Op welke plaatsen heeft Belvilla vakantiehuizen aan zee?

Belvilla biedt jou een breed aanbod aan vakantiehuizen aan zee. Belvilla heeft natuurlijk vakantiehuizen aan de Nederlandse kust en in onze buurlanden. Bij Belvilla kun je daarnaast ook genieten van de zee en de zon in Zuid-Europa, de Scandinavische landen, Oost-Europa, etc. Je kunt samen met je familie, vrienden of partner naar maar liefst 24 landen met Belvilla.

Welk comfort bieden de Belvilla vakantiehuisjes aan zee?

Je kunt bij Belvilla zelf kiezen welke faciliteiten je wilt in je vakantiehuisje aan zee. Aan de linkerkant van de zoekpagina kun je via onze filters kiezen voor (privé) zwembad, jacuzzi, bubbelbad, sauna, open haard, etc. Jij kiest zelf hoeveel luxe je wilt.

Kan ik bij Belvilla kiezen voor een vakantiehuis met zicht op zee?

Belvilla heeft verschillende villa's met een prachtig uitzicht op de zee, hier krijg je meteen een fijn vakantiegevoel. Wat is er nu fijner dan tijdens je vakantie te kunnen genieten van een adembenemend uitzicht op zee? Wanneer een vakantiehuis zicht op zee heeft, zal dit altijd aangegeven staan in de advertentie.

Welke bezienswaardigheden kan ik terugvinden dicht bij mijn vakantiehuisje?

Afhankelijk van de badplaats waar je je bevindt zijn er natuurlijk altijd heel wat bezienswaardigheden.. Geniet bij Belvilla van de pittoreske havenstadjes en idyllisch baaien, leuke terrasjes en gezellige restaurantjes.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020