Potentieel rendement - Hoeveel brengt uw vakantiehuis op?

Bereken hoeveel u kunt verdienen door uw vakantiehuis te verhuren
Naam
Telefoonnummer
Email
De locatie van uw huis
Voer een specifieker adres in voor een betere indicatie van de verhuuropbrengsten
Bedankt voor het delen van uw gegevens.

Een verhuurexpert zal binnenkort contact met u opnemen om budget, beschikbaarheid en andere details over uw vakantiehuis te bespreken.

We kijken ernaar uit u bij ons aan boord te hebben.

Verhuur uw vakantiehuis zorgeloos met Belvilla. We begrijpen heel goed dat het verhuren van eigendommen een belangrijke bron van inkomsten kan zijn, daarom werken we altijd nauw samen met u om de beste manier te vinden waarop u uw huurinkomsten kan maximaliseren en een superieur en comfortabel verblijf voor uw gasten mogelijk kan maken. Goede afspraken maken goede vrienden, maar gezamenlijk bekostigde afspraken maken nog betere vrienden.

Factoren die de verhuurprijs bepalen

Verschillende factoren hebben invloed op de grootte van uw verhuurinkomsten. Dit zijn de belangrijkste:

  • Locatie van uw vakantiehuis. Ligt de woning dicht bij het strand of een toeristische trekpleister? Dit speelt een zeer belangrijke rol in het rendement van uw vakantiehuis
  • De grootte van het vakantiehuis: hoe meer slaapkamers en hoe meer vierkante meters de woning heeft, hoe meer personen er comfortabel kunnen overnachten en hoe meer u kan vragen per nacht.
  • De juiste prijs: Als de huurprijs te hoog is, is er meer kans dat gasten een goedkopere vakantiewoning in de regio boeken. Daarom helpen wij u de juiste prijs te vinden.
  • Voorzieningen in het vakantiehuis: zwembad, bubbelbad, sauna, airconditioning, etc. zijn allemaal voorzieningen die de verhuurprijs kunnen verhogen.
  • De staat van het huis: werd het vakantiehuis recent gerenoveerd of is het al iets ouder? Wij helpen u de vakantiewoning op een correcte manier te presenteren.
  • Het seizoen: De vraag schommelt gedurende het jaar. In het hoogseizoen, zomer, schoolvakanties of juist winter(sport) periode, kun u meer verdienen dan tijdens laagseizoenen.
  • Evenementen in de buurt: Als er een evenement wordt georganiseerd in de buurt van uw vakantiewoning, kan u tijdens deze periode meer krijgen.
  • Regels verhuren vakantiewoning: De wetgeving volgen is belangrijk, daarom helpen wij u zo goed mogelijk de juiste regels te volgen.
Bereken uw verhuurinkomsten

Hoeveel kan u verdienen bij verhuren vakantiehuis?

Dynamische prijzen

Belvilla maakt gebruik van dynamische prijzen, ook flexibele prijsstelling genoemd. De prijs wordt automatisch aangepast door onze AI-technologie. Dit steunt enerzijds op de huidige vraag en aanbod gegevens van het internet, en anderzijds op verscheidene decennia historische gegevens waar Belvilla over beschikt, vraag en aanbod op het internet. Met dynamische prijzen wordt de verhuurprijs voor uw vakantiehuis zo ingesteld dat deze automatisch wordt aangepast aan de actuele marktwaarde. Op die manier concurreert u altijd met de verhuurprijzen van andere vakantiehuizen in uw in de omgeving. De prijs daalt overigens nooit verder dan het vooraf met u afgesproken maximale bedrag.

Belasting op uw verhuurinkomsten

Vaak moet u belasting over uw verhuurinkomsten betalen. Als u overweegt uw huis te verhuren, is het belangrijk dat u rekening houdt met deze belastingen. Als u meer wilt weten over welke belastingen u moet betalen over uw huurinkomsten, kan u het beste contact opnemen met een belastingadviseur.

Verdien meer met Belvilla

Al tijdens de contractbesprekingen maken we samen afspraken over de huurprijs. Door te verhuren via Belvilla hoeft u zelf niets te doen aan promotie. Wij verzorgen wekelijkse nieuwsbrieven voor miljoenen potentiële gasten en maken reclame op radio en tv. Ook staat Belvilla op beurzen door heel Europa en adverteren we uw huis op professionele wijze op onze eigen website en bij meer dan 2.000 andere vakantiehuizen aanbieders.

Bij Belvilla zorgen we ervoor dat u het maximale uit uw vakantiewoning kunt halen, en dus ook na belastingen een mooi bedrag overhoudt aan de verhuur. Uw woning wordt via Belvilla onder meer op Booking.com, Airbnb, Expedia, Tripadvisor, Homeaway, Casamundo en anderen aangemeld, om uw accommodatie het hele jaar door de best mogelijke bekendheid te geven.
De som die u op uw rekening wordt gestort is wat u zelf mag houden. U hoeft niet achteraf nog een bedrag aan ons terug te betalen. Hierover moet u natuurlijk ook nog belastingen betalen, daar is geen ontkomen aan. Als u ook meer te weten wilt komen over de belastingregeling voor het verhuren van vakantiewoningen, bekijk dan onze pagina Hoeveel Belastingen Betalen Vakantiewoning. Het is voor ons belangrijk om samen met u zo veel mogelijk uit uw vakantiewoning te halen, daarom is samenwerken met Belvilla een uiterst goed idee!

Start nu met het verhuren van jouw woning

De voordelen van verhuren via Belvilla

Wanneer u verhuurt met Belvilla, geniet u direct van vele voordelen. Uw vakantiehuis online zetten via Belvilla betekent gelijk dat miljoenen vakantiegangers uw vakantiewoning ook kunnen boeken bij meer dan 2.000 andere boekingssites, zoals Booking.com, HomeAway en Airbnb. Als huiseigenaar heeft u het voordeel dat u alles vanuit één centrale plaats kunt beheren: uw persoonlijke account ‘Mijn Belvilla’. Als u  via dit online platform de beschikbaarheid van uw vakantiehuis wijzigt, wordt dit automatisch aangepast op alle boekingssites. Zo voorkomt u dubbele boekingen. Met Belvilla kunt u uw vakantiehuis zonder kopzorgen verhuren. Investeren in een vakantiewoning kan heel lucratief zijn, lees hier waarom een vakantiewoning verhuren een goed idee is.

Geef hier jouw e-mailadres door om meer informatie te ontvangen.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wij zijn er om u te helpen

icon message
0031 2022 05209
Gesloten - morgen vanaf 9am CET uur bereikbaar
icon email
verhuur@belvilla.nl
Reactie binnen 24 uur