Zo promoten wij jouw vakantiehuis

holiday home

In onze vorige blogpost hebben we tips en aanbevelingen gegeven over wat je kunt doen om meer inkomsten te genereren. Hier wat informatie over wat wij voor jou doen!

Het grootste voordeel van een vakantiehuis verhuren met behulp van een full-service verhuuroplossing is dat er 24/7 mensen aan het werk zijn om je huis onder de aandacht te brengen. Als je je vakantiehuis verhuurt via Belvilla weet je zeker dat je huis in goede handen is. Wij proberen zo veel mogelijk boekingen te genereren. En dat doen we op verschillende manieren!

Wil je meer weten over wat we doen bij Belvilla en over wat er zich allemaal achter de schermen afspeelt, lees dan verder!

  • Partnerschappen

We maken niet alleen gebruik van onze eigen kanalen, zoals Facebook, Twitter, Instagram, onze nieuwsbrief en directe mailings, maar werken ook samen met meer dan 2.000 partners, waaronder Booking.com, Airbnb en HomeAway. Dit betekent dat er ook voor je vakantiehuis wordt geadverteerd op deze websites, wat het bereik van je huis aanzienlijk vergroot.

  • Marketingcampagnes

Wij organiseren marketingcampagnes die gericht zijn op het seizoen om nieuwe gasten te trekken. Als onderdeel van onze campagnes adverteren we voor je vakantiehuis op verschillende evenementen, festivals, gedenkdagen, in magazines, etc. 

  • Reclames

Belvilla wil worden gehoord en gezien, daarom maken we gebruik van reclames op tv en radio. Daarnaast hebben we advertenties op YouTube, reclamecampagnes via onze partners en advertenties voor sociale media, zodat we zichtbaar zijn op alle promotiekanalen.

  • Reclame op sociale media

We proberen zo efficiënt mogelijk te adverteren en mensen die onze website hebben bezocht, maar geen boeking hebben geplaatst met behulp van zogenoemde ‘retargeting’-advertenties terug naar de website te halen. We besteden veel tijd en aandacht aan het optimaliseren van de website, zodat we goed vindbaar zijn in zoekmachines als Google. Daarnaast werken we specifiek met mediacommunicatie met onze huiseigenaren.

Conclusie

Over het algemeen is onze aanpak gebaseerd op een uitgebreid medianetwerk. We willen Belvilla presenteren als marktleider en meer erkenning genereren voor het merk Belvilla. Wij zorgen ervoor dat je vakantiehuis met behulp van professionele fotografie op zijn best wordt gepresenteerd en dat er op/bij meer dan 2.000 websites en reisbureaus mee wordt geadverteerd. Dit betekent dat er 24/7 voor je huis wordt geadverteerd, zichtbaar voor miljoenen gasten wereldwijd. Zo wordt verhuren voor jou een eitje!

Verhuur uw vakantiehuis bij ons

Belvilla heeft meer dan 40 jaar ervaring in vastgoedbeheer en meer dan 2000 reispartners om uw huurinkomsten probleemloos voor u te optimaliseren.

Bereken nu

Wij zijn er om u te helpen

icon message
0031 2022 05209
Gesloten - vandaag vanaf 9am CET uur bereikbaar
icon email
verhuur@belvilla.nl
Reactie binnen 24 uur