Zo kan een tweede huis je inkomsten opleveren!

home

Heb je een tweede huis? Of overweeg je te investeren in een tweede huis? Vraag je je af hoe je het meeste uit een tweede huis kunt halen? Wij hebben een aantal manieren op een rijtje gezet waarop jij op de lange termijn maximaal kunt profiteren van je investering.

We weten dat een tweede huis kopen om te verhuren een populaire optie is om op de lange termijn te investeren in vastgoed. Er zitten meerdere voordelen aan het hebben van een tweede huis. Het huis kan je niet alleen extra verhuurinkomsten en dus groei van kapitaal opleveren, maar is ook een fijne plek om je even terug te trekken uit de stad waar je weer helemaal kunt opladen en ontspannen. Als je het kunt betalen is een tweede huis dus een goede keuze.

De vraag is hoe je het meeste uit je tweede huis kunt halen. Kan je het gebruiken om extra inkomsten te genereren? Jazeker! Een tweede huis is zelfs de beste manier om een passief maar regelmatig extra inkomen te genereren.

Maar het kan veel tijd in beslag nemen uit te zoeken wat je moet doen om te mogen verhuren en hoe een verhuurproces werkt. Daarnaast kan het moeilijk zijn om goede huurders te vinden in alle seizoenen. Je vraagt je vast af of er een betere manier is om je tweede huis te verhuren? Ja! Lees verder voor meer informatie

Verhuurinkomsten kunnen voor extra cashflow zorgen

Een van de eenvoudigste manieren om geld te verdienen met een tweede huis is dit te verhuren. Waarom? Omdat reizen een essentieel onderdeel is van het leven, of je nu ver weg gaat of dicht bij huis blijft. Of je er nu de kost mee verdient, betere baankansen tegemoet gaat of op vakantie gaat, mensen zijn regelmatig onderweg. En het is van levensbelang dat je een dak boven je hoofd hebt. Een tweede huis kan je daarom altijd extra inkomsten opleveren door middel van verhuur of licentievergoedingen, mits je huis zich op een goede locatie bevindt.

Geen gedoe meer met het huis dat je verhuurt

Wist je dat je ervoor kunt kiezen je tweede huis voor korte perioden te verhuren? Echt waar!

Maak kennis met Belvilla: wij helpen huiseigenaren al meer dan 40 jaar hun deuren te openen voor miljoenen gasten wereldwijd. Bij Belvilla zorgen wij ervoor dat je het gedoe van het verhuren van je huis uit handen kunt geven, dankzij onze verschillende diensten. Je kunt met een gerust hart ontspannen terwijl wij je huis beheren en je helpen verhuurinkomsten te genereren.

Wat doen wij voor jou?

 ● Reclame maken voor je huis – We weten dat het heel belangrijk is om goed reclame te maken voor je huis als je je inkomsten wil maximaliseren. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw huis de aandacht krijgt die het verdient. We werken samen met meer dan 2.000 websites, waaronder Booking.com, Airbnb, Expedia, Tripadvisor, Homeaway, Casamundo, etc., om je vakantiehuis het hele jaar door zo zichtbaar mogelijk te maken.

 ● Inkomsten maximaliseren – We gebruiken de kracht van technologie om het beste uit je huis te halen en zo veel mogelijk waarde te creëren. Wij bieden dynamische prijzen met behulp van kunstmatige intelligentie om de prijzen van je vakantiehuis te berekenen met behulp van historische gegevens, zoekgedrag op internet en gegevens en analyses van de markt en de concurrentie. Zo worden de prijzen van je vakantiehuis automatisch ingesteld conform de huidige markt, zodat je verhuurt tegen de beste prijzen, zo veel mogelijk boekingen en een maximaal inkomen krijgt.

 ● Tijdige betalingen – Onze huiseigenaren ontvangen het volledige huurbedrag binnen twee weken vóór aankomst van de gast. Dit betekent dat het volledige huurbedrag op je bankrekening staat voordat de gasten intrek nemen in je huis.

 En er is meer…

 Je vakantiehuis verhuren via Belvilla is een van de slimste en gemakkelijkste manieren om geld te verdienen. Je behoudt altijd zelf het beheer over je huis en je hoeft er niets voor te doen! We doen er alles aan om je van begin tot eind te helpen, zodat jij kunt verdienen. Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze verhuurexperts.

Verhuur uw vakantiehuis bij ons

Belvilla heeft meer dan 40 jaar ervaring in vastgoedbeheer en meer dan 2000 reispartners om uw huurinkomsten probleemloos voor u te optimaliseren.

Bereken nu

Wij zijn er om u te helpen

icon message
0031 2022 05209
Nu open - sluit om 5pm CET uur
icon email
verhuur@belvilla.nl
Reactie binnen 24 uur