Zo help je gezinnen die de drukke stad uit willen vanwege het coronavirus

Veel mensen uit verschillende gebieden gaan hun huis uit om de drukke steden te ontvluchten, omdat ze hier te maken hebben met een corona-uitbraak. Niet iedereen heeft een vakantiehuis, daarom worden boekingen met kort verblijf steeds populairder onder de mensen die niet in drukke gebieden willen verblijven. 

Als verhuurder van een vakantiehuis moet je ervoor zorgen dat je alles in huis hebt om de gasten die voor jouw vakantiehuis kiezen van dienst te zijn. Dit is een lijst met aanbevelingen om de veiligheid, het welzijn en comfort van je gasten te waarborgen tijdens deze ongekende tijden. 

1. Zorg voor wifi

In een groot deel van de wereld zijn de scholen gesloten en werken veel mensen thuis, waardoor gezinnen weg kunnen uit hun huis en vrij zijn om vanaf andere plekken te werken, zolang ze beschikken over een internetverbinding. 

Zorg daarom voor een wifi-verbinding in je vakantiehuis, als je deze nog niet had. Hier hebben gasten baat bij, ze kunnen verbonden blijven zodat ze kunnen werken, netwerken en op de hoogte kunnen blijven van het laatste nieuws. 

2. Huisdiervriendelijk 

Niemand laat zijn huisdieren graag achter, zeker niet tijdens de corona-uitbraak. Als je huisdieren toestaat in je vakantiehuis, trek je een geheel nieuw publiek aan. Als het uiteindelijk meer boekingen oplevert, is het zeker de moeite waard om je vakantiehuis huisdiervriendelijk te maken. 

Een aantal tips voor huiseigenaren: stel regels en duidelijke instructies op voor gasten die huisdieren meebrengen en zorg ervoor dat waardevolle accessoires buiten het bereik van dieren staan. 

3. Leg gezelschapsspellen klaar

Gasten die met kinderen op vakantie gaan, zullen gratis kinderspullen als voorleesboeken, speelgoed en krijtjes erg kunnen waarderen. Je kunt ook een aantal populaire bord- en kaartspellen klaarleggen zodat het gezin zich samen kan vermaken. 

Wij adviseren bijvoorbeeld Scrabble, Monopoly, Risk, Catan, Qwirkle, Cluedo, Slangen en ladders, Zeeslag, Uno, dammen en schaken.  

4. Zorg voor toilet- en schoonmaakartikelen 

In de meeste steden hebben de plaatselijke supermarkten te maken met lege schappen. Overweeg daarom basisproducten voor op de badkamer klaar te zetten voor je gasten, zoals zeep, shampoo, bodylotion, tandpasta en mondwater. 

Als je schoonmaakartikelen op een zichtbare plek klaarzet voor je gasten, zijn gasten misschien sneller geneigd hun omgeving te gaan schoonmaken en desinfecteren. Koop daarom herkenbare producten en leg instructies klaar voor hoe je gasten deze producten kunnen gebruiken. 

Probeer ten slotte aan specifieke wensen van gasten te voldoen. We leven in een bijzondere tijd en moeten voor elkaar klaarstaan. Met de diensten die jij nu aanbiedt, kun je van eenmalige gasten terugkerende gasten maken. Doe daarom net dat beetje extra voor hen. 

Vind je het moeilijk om je vakantiehuis dagelijks te beheren en onderhouden en ben je op zoek naar hulp? Neem dan contact op met een van onze verhuurexperts. Belvilla biedt een full-service-optie waarbij wij je vakantiehuis volledig beheren en je al het werk uit handen nemen. Wij doen al het werk, jij kunt ontspannen. Meld je vandaag nog aan bij Belvilla!

Verhuur uw vakantiehuis bij ons

Belvilla heeft meer dan 40 jaar ervaring in vastgoedbeheer en meer dan 2000 reispartners om uw huurinkomsten probleemloos voor u te optimaliseren.

Bereken nu

Wij zijn er om u te helpen

icon message
0031 2022 05209
Gesloten - vandaag vanaf 9am CET uur bereikbaar
icon email
verhuur@belvilla.nl
Reactie binnen 24 uur