Wie werkt er voor u?​

Belvilla biedt ruim 35 jaar ervaring. Er werken meer dan 250 medewerkers op 11 verschillende afdelingen. Dit zijn specialisten die begrijpen dat het verhuren van uw vakantiehuis eenvoudig en rendabel moet zijn. Laat het werk daarom vooral aan Belvilla over.

Onze experts op het gebied van vakantiehuis verhuur

We vinden persoonlijk contact ontzettend. Daarom hebben we in verschillende regio’s en landen lokale verhuurexperts. Zij komen graag vrijblijvend bij u langs voor het eerste contact en bij hen kunt u altijd terecht als u vragen heeft.

Wij verzorgen de marketing en promotie van huis

Vraag en aanbod bij elkaar brengen. Dat doen we met uiteenlopende marketingactiviteiten. Via TV, zoekmachines, advertenties, social media en meer. Een team van absolute specialisten zet zich hier dagelijks voor in.

Uw huis aanbieden bij gasten over de hele wereld

Zorgen dat vakantiezoekers uw vakantiehuis eenvoudig en op aangename wijze kunnen vinden. Dat vinden wij belangrijk. Daarom hebben we een toegewijd team dat zich met onze websites en app bezig houdt.

Alle vragen beantwoord met de Home Owner Service

Voor al uw vragen hebben wij een speciaal team voor u klaarstaan. Zij beschikken over alle benodigde kennis om u te ondersteunen bij het verhuren van uw vakantiehuis.

Altijd persoonlijk contact met onze Customer Service

Wist u dat onze customer service afdeling uit meer dan 100 medewerkers bestaat? En dat ze de taal van de klant spreken? Zij staan iedere dag voor uw gasten klaar en beantwoorden alle vragen die er zijn. Dan hoeft u dit niet te doen.

De kracht van data. Meten is weten!

Alles wat voor, tijdens en na boekingen plaatsvindt op onze websites wordt gemeten en gebruikt voor de optimalisatie van uw verhuur rendement. Data-driven noemen we dat. Dit is véél data: 2000 gigabytes per dag. Wij hebben een speciaal team aan boord om dit te analyseren en te gebruiken in úw voordeel.

Uw gastbereik
vergroten

Het is belangrijk om uw vakantiehuis aan te kunnen bieden bij zoveel mogelijk gasten. Daarom werken we samen met ontzettend veel partners. Zij zorgen er voor dat u op meer dan 2000 websites staat.

De Eigenaren Website en het boekingsysteem

Dankzij meerdere teams kunnen we werken met een speciale website voor huiseigenaren en een krachtig boekingssysteem. Zij houden zich bezig met het optimaliseren en ontwikkelen hiervan. Zo zorgt Belvilla dat verhuren zo eenvoudigen rendabel mogelijk is.

Weten wat u met uw vakantiehuis kunt verdienen?

Dan hebben wij een paar gegevens van u nodig.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? Wij beantwoorden al uw vragen.

0800-0250251

Open tot 18:00 h