Wie werkt er voor u?

Belvilla biedt ruim 35 jaar ervaring. Er werken meer dan 250 medewerkers op 11 verschillende afdelingen. Dit zijn specialisten die begrijpen dat het verhuren van uw vakantiehuis eenvoudig en rendabel moet zijn. Laat het werk daarom vooral aan Belvilla over.

Wij staan voor u klaar

Met al onze specialisten zijn wij in staat om u volledig te ontzorgen en blijvend te ondersteunen bij het verhuren van uw vakantiehuis. Benieuwd naar wie onze specialisten zijn? Lees snel verder…

Verhuurexperts Belvilla

Onze experts op het gebied van vakantiehuis verhuur

We vinden persoonlijk contact ontzettend. Daarom hebben we in verschillende regio’s en landen lokale verhuurexperts. Zij komen graag vrijblijvend bij u langs voor het eerste contact en bij hen kunt u altijd terecht als u vragen heeft.

Ja-Campagne Belvilla

Marketing en promotie

Vraag en aanbod bij elkaar brengen. Dat doen we met uiteenlopende marketingactiviteiten. Via TV, zoekmachines, advertenties, social media en meer. Een team van absolute specialisten zet zich hier dagelijks voor in.

Consumer Technology team

Uw huis aanbieden bij gasten over de hele wereld

Zorgen dat vakantiezoekers uw vakantiehuis eenvoudig en op aangename wijze kunnen vinden. Dat vinden wij belangrijk. Daarom hebben we een toegewijd team dat zich met onze websites en app bezig houdt.

Homeowner services medewerkster

Onze Home Owner Service

Voor al uw vragen hebben wij een speciaal team voor u klaarstaan. Zij beschikken over alle benodigde kennis om u te ondersteunen bij het verhuren van uw vakantiehuis.

Medewerkster Customer Service Belvilla

Onze Customer Service

Wist u dat onze customer service afdeling uit meer dan 100 medewerkers bestaat? En dat ze de taal van de klant spreken? Zij staan iedere dag voor uw gasten klaar en beantwoorden alle vragen die er zijn. Dan hoeft u dit niet te doen.

Optimaal Rendement behalen

De kracht van data

Alles wat voor, tijdens en na boekingen plaatsvindt op onze websites wordt gemeten en gebruikt voor de optimalisatie van uw verhuur rendement. Data-driven noemen we dat. Dit is véél data: 2000 gigabytes per dag. Wij hebben een speciaal team aan boord om dit te analyseren en te gebruiken in úw voordeel.

Partners van Belvilla

Uw gastbereik vergroten

Het is belangrijk om uw vakantiehuis aan te kunnen bieden bij zoveel mogelijk gasten. Daarom werken we samen met ontzettend veel partners. Zij zorgen er voor dat u op meer dan 2000 websites staat.

Dashboard Belvilla Homeowner Website

De Eigenaren Website en het boekingsysteem

Dankzij meerdere teams kunnen we werken met een speciale website voor huiseigenaren en een krachtig boekingssysteem. Zij houden zich bezig met het optimaliseren en ontwikkelen hiervan. Zo zorgt Belvilla dat verhuren zo eenvoudig en rendabel mogelijk is.

Weten wat u met uw vakantiehuis kunt verdienen?

Dan hebben wij een paar gegevens van u nodig.