Minimale moeite​

Uw vakantiehuis verhuren moet vooral ook makkelijk zijn. Daar zijn wij van overtuigd. Laat ons al het werk doen, zodat u zelf kunt kiezen waar u tijd aan wilt besteden.

Medewerker Belvilla Customer Service

Geen gedoe: laat het ons regelen

Wilt u zich niet dagelijks bezig houden met telefoontjes, e-mailtjes of WhatsApp berichten van gasten? Geen zorgen, want daar zijn wij voor. Of het nou gaat over boekingen, betalingen, schadeafhandelingen of simpelweg klachten: wij verzorgen het contact met uw gasten van A tot Z.

Lokale services voor u

Bent u op zoek naar een verhuuroplossing waar u zo min mogelijk hoeft te doen? Wij nemen u graag werk uit handen. Met de nieuwe Belvilla Property Services zorgen wij voor de sleuteloverdracht, de schoonmaak en frisse bedlinnen. Zo zijn uw gasten verzekerd van een zorgeloze vakantie en u van zorgeloos verhuren.

Belvilla Property Services

Eenvoudig inzicht en controle ​

We vinden het belangrijk dat u zelf inzicht heeft in uw verhuurprestaties. Hiervoor hebben we Mijn Belvilla ontwikkeld. Door één keer in te loggen heeft u eenvoudig toegang tot uw real-time verhuurresultaten, een overzichtelijke planning met alle boekingen, alle reviews van uw gasten, de fotoreportage van uw huis, handige formulieren en nog veel meer…

Weten wat u met uw vakantiehuis kunt verdienen?

Dan hebben wij een paar gegevens van u nodig.

Huiseigenaren over Belvilla

" In 2014 zijn we begonnen met het verhuren via Belvilla. Het ging zo goed dat we naast de vele gasten ook een Rising Star Award in ontvangst mochten nemen. Het jaar erop werden we de Beste Belvilla in Italië. Geweldig!
Huiseigenaar Belvilla
Dhr. Billocci
Lid sinds april 2014
" Wij vinden het verhuren via Belvilla echt een aanrader. Naast gasten uit heel Nederland krijgen we ook gasten uit Duitsland en Frankrijk op bezoek. Erg leuk!"
Huiseigenaar Belvilla
Mevr. Petter-Meijer
Lid sinds november 2013
"Door de samenwerking en de betrokkenheid van Belvilla voel ik mij ondersteund in mijn activiteiten. Met dat gevoel kan ik altijd de vriendelijke gastheer zijn. "
Huiseigenaar Belvilla
Dhr. de Vaan
Lid sinds februari 2015

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? Wij beantwoorden al uw vragen.

0800-0250251

Open tot 18:00 h