Maximale service​

Wij ondersteunen u maximaal bij het verhuren van uw vakantiehuis. Dit doen wij met slimme en krachtige services. Wij nemen alles voor u uit handen. Van het bereiken van miljoenen vakantiegangers tot het afhandelen van betalingen en gastcontacten.

Belvilla regelt het

Voordat uw eerste gasten arriveren

Gaat u verhuren via Belvilla? Dan maken we een professionele fotorapportage en een aantrekkelijke huisbeschrijving in minimaal 4 talen. Vervolgens plaatsen we uw huis op de websites van Belvilla en ruim 2.000 andere websites waarmee we samenwerken. Booking.com bijvoorbeeld.

Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over de betalingen, want wij nemen dit geheel voor u uit handen. Ruim vóór aankomst van uw gasten ontvangt u de huursom zelfs al op uw rekening.

Lokale services voor u

Wij informeren u wanneer u een boeking ontvangt, maar u kunt alles ook 24/7 inzien op Mijn Belvilla. Hier heeft u inzicht in uw planning en verhuurprestaties, maar kunt u bijvoorbeeld ook kortingen instellen en handige formulieren terugvinden. Voor vragen staat Home Owner Service voor u klaar en samen met onze verhuurexperts optimaliseert u uw verhuur. Indien gewenst verzorgen wij zelfs ook de sleutel-overdracht, schoonmaak en méér…

Dashboard Homeowner Website
Reviews lezen

Wanneer uw gasten vertrokken zijn

U bent benieuwd naar de ervaringen van uw gasten. Dat snappen wij. Daarom ontvangen uw gasten een aantal dagen na thuiskomst  een bericht om een review in te vullen. Na het invullen van de review, verschijnt de ervaring van uw gast op de website van Belvilla. Goede reviews zijn namelijk een belangrijk onderdeel van succesvol verhuren.

Wat betaal ik aan Belvilla?

Wij leveren ons full service model zónder vaste abonnementskosten. Uw verhuurexpert berekent graag voor u welk rendement u kunt behalen met de verhuur van uw vakantiewoning.

De hoogte hiervan is afhankelijk van meerdere factoren. Denk bijvoorbeeld aan beschikbaarheid, het soort huis of de locatie. Dit bekijkt u samen met uw verhuurexpert.

Gemakkelijk en snel

Weten wat u met uw vakantiehuis kunt verdienen?

Dan hebben wij een paar gegevens van u nodig.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? Wij beantwoorden al uw vragen.

0800-0250251

Open tot 18:00 h