Laat je vakantiehuis opvallen tijdens de corona-uitbraak

vacation rental

Als je de verhuur van je vakantiehuis serieus neemt, moet je er altijd voor zorgen dat je huis opvalt tussen de andere huizen. Zo kun je meer gasten naar jouw vakantiehuis trekken. Vanwege de huidige, ongekende uitbraak van het coronavirus is het nog belangrijker om extra aandacht te besteden aan je huis, als je nog steeds gasten wilt ontvangen.

Veel mensen willen de stad ontvluchten en zich terugtrekken op het platteland. Welke maatregelen kun jij nemen om je deuren open te houden voor gasten?

Hieronder volgen een aantal ideeën waarmee jij geld kunt blijven verdienen in deze bijzondere tijden.

  1. Update de advertentie van je vakantiehuis

De eerste stap is om je advertenties te updaten. Je kunt bijvoorbeeld aan je beschrijving toevoegen welke maatregelen jij hebt genomen om de veiligheid en het welzijn van je gasten te waarborgen. Je kunt sanitaire maatregelen beschrijven of vertellen hoe je ervoor zorgt dat je huis gedesinfecteerd wordt. Als je je gasten gemoedsrust biedt, kan het zijn dat je huis in deze bijzondere tijden vaker wordt geboekt.

Update daarnaast de foto’s van je huis om te laten zien welke voorzieningen je biedt, welke maatregelen je hebt genomen, bijvoorbeeld door voor desinfecterende handgel te zorgen, en hoe gasten in je huis kunnen ontsnappen en blootstelling aan het virus kunnen verminderen. 

  1. Maak je huis schoon

De beste manier om de verspreiding van het virus te voorkomen is ervoor te zorgen dat je huis goed wordt gereinigd en gedesinfecteerd nadat gasten vertrekken.

Desinfecteer alle slaapkamers, woonkamers, afstandsbedieningen, deurklinken, lichtschakelaars, raamgrepen, leuningen en alle oppervlakken met antibacterieel schoonmaakmiddel om de verspreiding van het virus te voorkomen. Vervang daarnaast al het bedden- en linnengoed om de veiligheid van je gasten tijdens hun verblijf te waarborgen.

Als het schoonmaken van je huis te veel werk voor je is, kun je je registreren bij Belvilla. Wij regelen het voor je. Belvilla biedt een allesomvattende property management service. Neem vandaag nog contact op met een van onze verhuurexperts voor meer informatie.

  1. Bekijk de beoordelingen van gasten

Klantbeoordelingen zijn van essentieel belang om zo veel mogelijk boekingen te genereren. Tijdens de coronacrisis des te meer. Bekijk daarom de opmerkingen van gasten die bij je zijn verbleven en bepaal hoe je de gastervaring van je vakantiehuis in de toekomst kunt verbeteren.

Negatieve beoordelingen zijn altijd slecht voor de zaken, dus reageer op een beoordeling door te vertellen wat je aan het doen bent om de gastervaring van je vakantiehuis te verbeteren.

  1. Verbeter je vakantiehuis

Hoge kwaliteitsnormen staan hoog in het vaandel bij potentiële gasten. Verbeter daarom je vakantiehuis om aan de hoge eisen op het gebied van comfort en hygiëne te kunnen voldoen.

Het gebruik van smart-apparaten kan het incheck- en uitcheckproces vergemakkelijken voor gasten en de beveiliging van je vakantiehuis verbeteren. Slimme verlichting en thermostaten kunnen je helpen te besparen op energiekosten. 

Als je niet direct kunt investeren, kun je met een van de verhuurexperts van Belvilla praten om je te helpen je vakantiehuis te verbeteren.

  1. Maak reclame voor je huis

Het is belangrijk je huis zo zichtbaar mogelijk te maken. Zorg er daarom voor dat je huis vindbaar is via zo veel mogelijk kanalen. Overweeg daarnaast je op een nieuw publiek te richten om meer gasten te trekken.

Mocht je het nog niet weten, Belvilla ondersteunt alle huiseigenaren in hun marketingactiviteiten. Wij zorgen ervoor dat alle huizen de aandacht krijgen die ze verdienen op ons platform. We hebben een miljoenenbudget voor marketing en gebruiken een breed scala aan marketingkanalen, zowel offline als online, om klanten te bereiken en ertoe te brengen een vakantiehuis te boeken. Daarnaast werken we samen met meer dan 2.000 websites, waaronder Booking.com, Airbnb, Expedia, Tripadvisor, Homeaway, Casamundo, etc., om je vakantiehuis het hele jaar door zo zichtbaar mogelijk te maken.

We moeten het samen doen. Daarom willen we onze huiseigenaren helpen deze ongekende uitbraak van het coronavirus goed door te komen door hen te ondersteunen waar we kunnen. Verhuur je voor het eerst of ben je al ervaren en wil je hulp om het meeste uit je vakantiehuis te halen? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze verhuurexperts!

Verhuur uw vakantiehuis bij ons

Belvilla heeft meer dan 40 jaar ervaring in vastgoedbeheer en meer dan 2000 reispartners om uw huurinkomsten probleemloos voor u te optimaliseren.

Bereken nu

Wij zijn er om u te helpen

icon message
0031 2022 05209
Gesloten - maandag vanaf 9am CET uur bereikbaar
icon email
verhuur@belvilla.nl
Reactie binnen 24 uur