Krachtig gasten bereik​

Belvilla zorgt ervoor dat miljoenen vakantiegangers uw vakantiehuis kunnen vinden. Uw woning staat op de diverse sites van Belvilla en op meer dan 2.000 andere websites, waardoor u gemakkelijk veel gasten bereikt. 

Partners van Belvilla

Het miljoenen bereik van Belvilla​​

Vanzelfsprekend verschijnt uw huis op de Belvilla websites, maar wij werken daarnaast ook samen met meer dan 2000 andere websites. Bijvoorbeeld Booking.com, HomeAway en AirBnb. Hierdoor bereikt u in één klap miljoenen vakantiegangers, terwijl u alle boekingen eenvoudig beheert in één overzichtelijke planning.

Vanaf één plek beheren

Als u uw foto’s, tips en bijvoorbeeld kortingen op onze Eigenaren Website aanpast, dan wordt dit automatisch ook doorgevoerd op meer dan 2000 partnerwebsites. De boekingen die van al die websites terugkomen staan vervolgens overzichtelijk op één plek. Geen dubbele boekingen, geen gedoe.

Dashboard Homeowner Website
Huiseigenaren

Vaste huursom

U ontvangt altijd uw afgesproken huursom, waar uw boekingen ook vandaan komen. U betaalt dus niet extra voor een boeking die gemaakt wordt op een andere website. Wél profiteert u van ons enorme bereik.

Sprechen you Espanyol?

Via duizenden websites bereikt u gasten uit allerlei landen. Die spreken natuurlijk niet allemaal Nederlands. Geen zorgen: een team specialisten zorgt er voor dat uw huispresentatie in de juiste taal staat. Ook de communicatie rondom de boekingen verzorgen wij in meerdere talen. Taal mag geen barriére zijn.

Customer Service medewerkster Belvilla

Weten wat u met uw vakantiehuis kunt verdienen?

Dan hebben wij een paar gegevens van u nodig.

Huiseigenaren over Belvilla

" In 2014 zijn we begonnen met het verhuren via Belvilla. Het ging zo goed dat we naast de vele gasten ook een Rising Star Award in ontvangst mochten nemen. Het jaar erop werden we de Beste Belvilla in Italië. Geweldig!
Huiseigenaar Belvilla
Dhr. Billocci
Lid sinds april 2014
" Wij vinden het verhuren via Belvilla echt een aanrader. Naast gasten uit heel Nederland krijgen we ook gasten uit Duitsland en Frankrijk op bezoek. Erg leuk! "
Huiseigenaar Belvilla
Mevr. Petter-Meijer
Lid sinds november 2013
"Door de samenwerking en de betrokkenheid van Belvilla voel ik mij ondersteund in mijn activiteiten. Met dat gevoel kan ik altijd de vriendelijke gastheer zijn. "
Huiseigenaar Belvilla
Dhr. de Vaan
Lid sinds februari 2015

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? Wij beantwoorden al uw vragen.

0800-0250251

Open tot 18:00 h