Belvilla Property Services​

Met Belvilla Property Services nemen wij u samen met onze servicepartners al het werk rondom uw vakantiehuis verhuren uit handen. Wij zorgen o.a. voor de schoonmaak, sleuteloverdracht en linnenservice. En dat doen we niet zonder reden. Uit onderzoek is gebleken dat 47% van onze gasten als eerst kijken of uw vakantiehuis schoon is. Daar hoeft u zich met Belvilla Property Services geen moment meer druk om te maken.

Sleutelservice

Wij zorgen voor de check-in en check-out van uw gasten. Tijdens een warm ontvangst overhandigen wij de sleutel en vertellen we uw gasten over uw huis en de omgeving. Na het verblijf nemen we de sleutels weer in ontvangst en handelen we het vertrek professioneel af.

Een schoon huis

Een slechte schoonmaak staat in de top 3 redenen waarom gasten contact met ons opnemen. Een schoon huis is dus heel belangrijk. Wij zorgen er daarom voor dat uw vakantiehuis altijd kwalitatief goed wordt schoongemaakt door onze servicepartners.

Dashboard Homeowner Website
Dashboard Homeowner Website

Een onbezorgd verblijf

Wij zijn dag en nacht telefonisch bereikbaar voor u en uw gasten. Uw gasten genieten van een zorgeloos verblijf en u van zorgeloos verhuren.

Linnenservice

Wij zorgen voor hotelkwaliteit bed- en badlinnen (inclusief badmat en keukenlinnen). Vanzelfsprekend maken wij de bedden fris en schoon op!

Bent u al eigenaar?

Verhuurt u uw vakantiehuis al samen met Belvilla en heeft u interesse in Property Services? Dan kunt u contact opnemen met uw verhuurexpert of stuur een mailtje naar [email protected].

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag? Wij beantwoorden al uw vragen.

0800-0250251

Open tot 18:00 h