Verhuurtips

Vakantiehuis winterseizoen

Uw vakantiehuis winterklaar maken en inkomsten verhogen

De winter staat voor de deur en dat betekent dat het hoog tijd is om uw vakantiehuis winterklaar te maken. Een goed voorbereid vakantiehuis kan niet alleen uw gasten comfortabel laten genieten van het winterseizoen, maar het kan ook de levensduur van uw woning verlengen.

Lees verder
Schoonmaken vakantiehuis

10 tips voor schoonmaken vakantiehuis

Als trotse eigenaar van een vakantiehuis is het uw streven om ervoor te zorgen dat uw gasten een onvergetelijke ervaring beleven. Binnen het spectrum van succesvolle vakantieverhuur neemt de schoonmaak een cruciale plaats in. Uw vakantiehuis is meer dan zomaar een woning; het is een plek waar herinneringen worden gemaakt, waar gezinnen samenkomen en waar avonturen beginnen. En omdat u zo toegewijd bent aan het bieden van een onvergetelijke ervaring, begrijpt u dat er een cruciaal element is dat de kern vormt van dit alles: schoonmaak.

Lees verder
Strandhuisje

Vakantiehuis met een twist: Thematische kamers

Bent u de trotse eigenaar van een vakantiehuis en wilt u uw accommodatie naar een hoger niveau tillen? Overweeg dan eens om thematische kamers te creëren! Thematische kamers voegen een extra dosis charme en magie toe aan uw vakantiehuis, waardoor gasten een onvergetelijke ervaring krijgen. Of u nu een historisch herenhuis hebt, een gezellig chalet in de bergen of een strandhuis aan de kust van Nederland, thematische kamers kunnen de aantrekkingskracht van uw vakantiehuis vergroten en gasten aantrekken.

Lees verder
Vakantie op huisboot

Verhuur uw woonboot met Belvilla

Het aanbieden van vakantieaccommodaties op het water heeft een nieuwe dimensie toegevoegd aan de wereld van reizen en verblijven. Voor degenen onder u die het geluk hebben een woonboot te bezitten, opent zich een boeiende kans om de charme en het unieke karakter van het leven op het water te delen met reizigers van over de hele wereld.

Lees verder
Verzekering vakantiehuis

Verzekeringen en noodplannen voor uw vakantiehuis

Het bezitten van een vakantiehuis is een bron van vreugde en avontuur, of het nu dient als toevluchtsoord voor uzelf en vrienden en familie, of als een prachtige plek voor gasten om van te genieten. Of u nu eigenaar bent van een charmant appartement aan zee, een gezellige berghut of een modern stadsappartement – het waarborgen van de juiste verzekeringspolissen en goed doordachte noodplannen is van cruciaal belang.

Lees verder
KPI vakantiehuis

Het bijhouden van prestatie-indicatoren en statistieken voor uw vakantiehuis

Als trotse eigenaar van een vakantiehuis begrijpt u als geen ander dat succes in de vakantieverhuurindustrie draait om het leveren van een uitzonderlijke ervaring aan gasten. Maar hoe meet u die ervaring eigenlijk? Hoe houdt u grip op de prestaties van uw vakantiehuis en zorgt u ervoor dat u voortdurend verbetert? Dat is waar het bijhouden van prestatie-indicatoren (KPI’s) en statistieken van onschatbare waarde wordt.

Lees verder
Wet toeristische verhuur

5 tips voor naleving van lokale regels vakantieverhuur

Het verhuren van vakantiehuizen biedt een geweldige kans om extra inkomsten te genereren en uw investering in een vakantiehuis te laten renderen. Met de recente invoering van de “Wet toeristische verhuur van woonruimte” in mei 2021, is het echter van cruciaal belang voor vakantiehuiseigenaren om bekend te zijn met lokale regels en vergunningen om te voorkomen dat ze in strijd handelen met de wet en boetes riskeren.

Lees verder
Digitale detox

7 tips voor een digitale detox-vakantie in uw vakantiehuis

Als eigenaar van een vakantiehuis wilt u uw gasten natuurlijk de best mogelijke vakantie-ervaring bieden. Steeds meer gezinnen met kinderen zijn op zoek naar een digitale detox tijdens hun vakantie, waarbij ze een poging wagen om los te komen van hun schermen en volop willen genieten van quality time met elkaar en de natuur. In deze blogpost geven we u 7 waardevolle tips om uw vakantiehuis om te toveren tot de ideale digitale detox-bestemming.

Lees verder
Vakantiehuis met tuin

7 Tips voor creëren van een gezellige buitenruimte in uw vakantiehuis

Een gezellige buitenruimte en tuin zijn essentieel voor een aantrekkelijk vakantieverblijf. In deze post delen we waardevolle tips om uw buitenruimte om te toveren tot een oase van rust en plezier voor gasten. Of u nu een vakantiehuis aan zee, in de bergen of op het platteland bezit, we hebben handige tips voor klaarstaan!

Lees verder
Veranderende reistrends

Hoe uw vakantiehuis aan te passen aan veranderende reistrends

De reiswereld is voortdurend in beweging; als eigenaren van vakantiehuizen is het van cruciaal belang om mee te gaan met de veranderende trends om succesvol te blijven. Reizigers zoeken steeds vaker naar unieke ervaringen en stellen hogere eisen aan hun accommodaties. Daarom is het aanpassen van uw aanbod aan deze veranderende behoeften essentieel om aantrekkelijk te blijven voor potentiële gasten.

Lees verder

Verhuur uw vakantiehuis bij ons

Belvilla heeft meer dan 40 jaar ervaring in vastgoedbeheer en meer dan 2000 reispartners om uw huurinkomsten probleemloos voor u te optimaliseren.

Bereken nu

Wij zijn er om u te helpen

icon message
0031 2022 05209
Gesloten - maandag vanaf 9am CET uur bereikbaar
icon email
verhuur@belvilla.nl
Reactie binnen 24 uur