Uw vakantiehuis succesvol verhuren

Bereik miljoenen vakantiegangers, beheer uw boekingen vanuit één kalender en ontvang de volledige huursom vóór aankomst van uw gasten.

Meld u nu aan!

Hoe werkt het?

1 Uw huis aanmelden

Géén abonnementskosten

Aan een samenwerking zijn geen vaste kosten verbonden. Wij ontvangen enkel een vergoeding zodra uw vakantiehuis wordt verhuurd.

Ontvang volledige huursom vóór aankomst gasten

Geen gedoe met betalingen, wij nemen dit geheel voor u uit handen. Ruim vóór aankomst van uw gasten ontvangt u de huursom op uw bankrekening.

Gratis huispresentatie

Een goede presentatie van uw huis is essentieel. Wij zorgen voor een fotoreportage en een uitgebreide huisbeschrijving in minimaal vier verschillende talen.

Persoonlijke adviseur

Voor vragen of advies kunt u terecht bij uw vaste contactpersoon. Deze persoon is bekend in de regio van uw vakantiehuis en helpt u bij het verhuren. U staat er niet alleen voor!

2 Uw huis online

Bereik miljoenen vakantiegangers

Uw huis verschijnt op de Belvilla websites. Daarnaast werken we samen met 1.000 partnerwebsites, waaronder Booking.com, HomeAway en Thomas Cook.

Alle boekingen in één kalender

De beschikbaarheid van uw vakantiehuis wordt bijgehouden vanuit één kalender. Alles in één overzicht en geen kans op dubbele boekingen.

Vergoeding tot 100% bij annulering

Mocht u uw huis door een annulering niet meer kunnen verhuren, dan ontvangt u hiervoor een vergoeding.

10% korting op alle Belvilla’s

Bent u zelf toe aan vakantie? Als huiseigenaar krijgt u 10% korting op alle vakantiehuizen van Belvilla.

3 Verblijf van uw gasten

Verwelkom uw gasten

Ontvang uw gasten met een warm welkom of regel een host ter plaatse. Ruim van tevoren ontvangt u informatie over het reisgezelschap en de aankomsttijd.

Verzekerd bij schade

Het afsluiten van een schadeverzekering is verplicht voor iedere gast. Uw eigendom is tot € 2.500,- verzekerd tegen mogelijke schade.

SOS-lijn 24 uur per dag bereikbaar

Voor noodgevallen tijdens een verblijf zijn onze medewerkers 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.

De mening van uw gasten

Gasten laten weten wat zij van uw huis en het verblijf vonden. Deze tips kunt u gebruiken om uw huis nóg aantrekkelijker te maken voor toekomstige gasten!

Huiseigenaren over Belvilla

In 2014 zijn we begonnen met het verhuren via Belvilla. Het ging zo goed dat we naast de vele gasten ook een Rising Star Award in ontvangst mochten nemen. Het jaar erop werden we de Beste Belvilla in Italië. Geweldig!
Dhr. Billocci Lid sinds april 2014 Villa Casetta
Wij vinden het verhuren via Belvilla echt een aanrader. Naast gasten uit heel Nederland krijgen we ook gasten uit Duitsland en Frankrijk op bezoek. Erg leuk!
Mevr. Petter-Meijer Lid sinds november 2013 Vakantiehuis De Merel
Omdat Belvilla mij veel werk uit handen neemt, kan ik mij volledig richten op de ontvangst van de huurders en het onderhoud van mijn vakantiewoningen.
Dhr. Pomes Lid sinds oktober 2012 Vakantiehuis Loubejac