Fietsen langs de kust Nederland

7 Prachtige plekken voor een vakantie aan zee Nederland

Wat is er nu fijner dan een weekendje weg aan de kust, of een weekje vakantie aan zee in Nederland? Je bent zo op je bestemming en kunt daarnaast kiezen uit veel plekken aan de kust, aangezien de Nederlandse kustlijn maar liefst 523 kilometer lang is. Huur een vakantiehuisje aan zee en geniet van lange strandwandelingen en heerlijke avonden in de tuin van je vakantiehuis of voor de open haard. In deze blog vertellen we je over 7 ultieme plekken voor een vakantie aan zee in Nederland.

Boottocht over de Moezel Luxemburg

Vakantie in Luxemburg – Geniet van het goede leven

Luxemburg is een land rijk aan geschiedenis en cultureel erfgoed en is ideaal voor een last-minute. Met meer dan 500 huisjes in Luxemburg en omgeving heeft Belvilla het beste van Luxemburg voor jou op een rijtje gezet.

Huisje direct aan zee

Jouw droomvakantie verwezenlijken met deze gids naar een huisje aan zee

Is jouw droomvakantie aan de kust? En nog beter: in een huisje aan zee? Realiseer die droom met een vakantiehuis via Belvilla. Een vakantiehuisje aan zee kan goedkoop of duur zijn, de opties zijn eindeloos. In deze gids vertellen we je waar je op moet letten bij het huren van een huisje aan zee, zodat je volop van je droomvakantie aan de kust kunt genieten.

Snelweg in Spanje wegwijzer

De beste tips voor een fijne autovakantie naar Spanje

Een autovakantie naar Spanje is een prima alternatief voor het vliegtuig. Het duurt langer, maar dat is dan ook het enige nadeel. Onderweg geniet je namelijk van de steeds veranderende landschappen en je kunt meer van je eigen spullen meenemen. In deze blog delen we de beste tips waarmee jouw aanstaande autovakantie naar Spanje een plezierige reis wordt.

Vakantiehuisjes aan het water

5 Redenen om een vakantiehuisje op een vakantiepark te huren

Twijfel je nog over wat voor soort vakantie je zou willen vieren? Denk dan eens over de optie van een huisje huren op een vakantiepark. Met meer dan 2000 vakantiehuizen op een vakantiepark heeft Belvilla vijf super goede redenen op een rijtje gezet waarom je nu juist een huisje moet huren op een vakantiepark.

Moeder en kind op strand

De leukste activiteiten voor een vakantiehuis aan zee

Belvilla heeft de leukste, mooiste en beste activiteiten en plaatsen die je gezien moet hebben tijdens een vakantie aan zee. Laat je inspireren voor je volgende verblijf in een huisje aan zee. Niet alleen met de kust in Nederland, maar met het beste wat de kustlijn van heel Europa je te bieden heeft.

Vrienden in een auto Spanje

Beleef Spanje met de auto – ontdek de allermooiste routes

Spanje met de auto ontdekken is een compleet andere ervaring vergeleken met het vliegtuig of een tourbus. Je hebt je eigen vervoer en bent dus niet aan bepaalde tijdsbestekken gebonden. Jij beslist! Een reis met de auto naar Spanje is zeker de moeite waard. Er zijn prachtige kuststreken, hoge bergen en wijdse vergezichten. Noem het maar op. Belvilla heeft speciaal voor jou de leukste en mooiste routes en plekjes in Spanje op een rij gezet.

Hond kijkt uit een autoraam

Denk aan alle details met dit to-do lijstje

Ga je op vakantie met de hond en staan jullie allemaal te popelen om te vertrekken? Met dit to-do lijstje vergeet je zeker niets voor je vakantie met de hond, en weet je zeker dat jullie een fijne vakantie tegemoet gaan.