familie herfst bos wandeling

Belvilla vakantieparken

Plekken voor pure ontspanning

op vakantie met wagen

Belvilla vakantieparken vind je overal in Europa

Wat is je droomvakantie? Zonnen aan de Middellandse Zee of een avontuurlijke actievakantie in de bergen? Op ontdekkingstocht gaan in eigen land of een familievakantie met spannende kinderactiviteiten? Wáár je ook naartoe wilt en wát je vakantieplannen ook zijn, bij Belvilla huur je een huis op een vakantiepark dat helemaal aan je wensen voldoet. In alle bekende – en minder bekende – vakantiebestemmingen. Belvilla heeft vakantiewoningen in meer dan 500 parken, verspreid over heel Europa. Kijk op de kaart om onze vakantieparken in jouw favoriete vakantieland te vinden.

ontbijten in vakantiepark

Een vakantiepark voor elke wens

Een tropisch zwemparadijs en de hele dag door georganiseerde activiteiten? Als je daarnaar op zoek bent, vind je bij Belvilla een geweldig aanbod aan vakantieparken. Of liever een klein, rustig vakantiepark midden in de natuur? Ook hierin hebben we een grote keus op de mooiste plekken in heel Europa. Vakantieparken aan zee of in de buurt van een mooie stad, huisdiervriendelijke vakantieparken, parken met luxe villa’s of met eenvoudige ecologische woningen… al onze vakantieparken hebben hun eigen aanbod en hun eigen sfeer. Er zit er altijd een bij die perfect in je vakantieplannen past.

vakantiepark met zwembad

Waarom zou je kiezen voor een vakantiepark?

Alle dingen die een vakantie leuk maken, kun je ook doen vanuit een hotel of vanaf de camping. Waarom kiezen steeds meer mensen dan voor een vakantiepark? Het ‘uit en toch thuis’ gevoel is belangrijk. Vooral voor gezinnen met kinderen is het fijn om een eigen, welvoorziene woning te hebben, waarin je helemaal je eigen gang kunt gaan. Het aanbod aan voorzieningen speelt ook mee. Zo gauw je de deur van je vakantiehuis uitstapt, heb je alles bij de hand. Een supermarkt, restaurants, een zwembad en een speeltuin… heerlijk toch als je niet elke keer in de auto hoeft te stappen.

Veelgestelde vragen

Hoeveel vakantiehuizen heeft Belvilla op een vakantiepark?

Belvilla heeft in totaal bijna 5.000 vakantiehuizen op een vakantiepark. Zowel in Nederland als in België, maar ook in Duitsland en Frankrijk vind je de mooiste vakantieparken met luxe vakantiehuisjes.

Hoeveel betaal ik voor een nacht in een vakantiehuisje op een vakantiepark?

De goedkoopste vakantiehuisjes op een vakantiepark vind je al rond de € 20,- per nacht, afhankelijk van het seizoen. Als je wat meer luxe wilt en samen met een grote groep gaat reizen dan kan de prijs in een luxe vakantiehuis op een vakantiepark oplopen tot duizenden euro’s. Denk dan bijvoorbeeld aan een boerenhoeve of luxe vakantiehuis met zwembad, sauna, etc.