Houd de reisrichtlijnen van de lokale overheid in de gaten om op de hoogte te blijven.
20
landen
40.000+
unieke huizen
240.000
klantbeoordelingen
/7 bereikbaar

Aan uw zijde

Recente zoekopdrachten

Doe inspiratie op!

Bestemmingen

Klantbeoordelingen

Mensen genieten van hun verblijf bij ons

Over Belvilla

Vakantiehuis huren bij Belvilla

-

Van een villa aan het strand tot een chalet in de bergen

Belvilla is de specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. Met aanbod in 20 landen, zit er altijd een vakantiehuis bij dat bij jouw wensen past! Laat je inspireren door het uitgebreide aanbod aan unieke vakantiehuizen in Europa. In ons ruime aanbod vind je allerlei soorten huizen, voor grote en kleine reisgezelschappen.

Verschillende soorten vakantiehuizen

Bij Belvilla willen we jou een unieke en onvergetelijke vakantie bieden. Vakantie draait om het maken van fijne herinneringen met je partner, familie of vrienden. Verblijf daarom in een uniek vakantiehuisje! Wat dacht je van een chalet op de piste of in de Franse natuur? Een agriturismo tussen de glooiende Italiaanse heuvels of een luxe vakantiehuis met privézwembad in het zuiden van Europa? Maar ook groepsaccommodaties vind je bij ons waardoor je met de hele familie, je voetbalteam of collega’s op vakantie kunt. Wij vinden het belangrijk dat het hele gezin kan genieten van een welverdiende vakantie, daarom vind je in ons aanbod ook vakantiehuizen waarbij jouw huisdier welkom is. Zoek je een geschikte accommodatie voor jezelf en je kinderen? Kijk dan ook eens naar ons aanbod op vakantieparken. Door de vele faciliteiten op deze parken, hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen. Op deze parken vind je vaak een zwembad, een restaurant en een winkeltje. Daardoor hoef je het park niet eens meer te verlaten. Weet je nog niet wanneer je op vakantie kunt gaan? Je kan op het laatste moment ook altijd nog kiezen voor een last minute vakantiehuis. Zo kan je bijvoorbeeld ook het weer op de bestemming afwachten.

raag ontvang ik Belvilla's laatste nieuws, aanbiedingen en een voucher van €50 via de e-mail!* Voorwaarden van toepassing!