Om je beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies|Verberg deze melding

Vakantiehuis Zeeland

30+ jaar ervaring
Bijna 4 miljoen overnachtingen in 2013
Klanttevredenheid 8.4
230.000+ klantreviews
Bij Belvilla vind je een ruime keuze aan authentieke vakantiehuizen in Europa. Van molen tot luxe villa, van Alpenchalet tot Spaanse finca, van boerderijappartement voor z'n tweetjes tot indrukwekkende kastelen voor de hele groep... Ook voor een weekendje weg!

Vakantiehuizen Zeeland, Nederland | Belvilla vakantiehuizen

De vakantiehuizen in Zeeland zijn gelegen in het schitterende landschap van zuidwest Nederland. De provincie grenst aan Zuid-Holland, Noord-Brabant en de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. In Zeeland zijn de vakantiehuizen gelegen in een lappendeken van polders en dijken. Denk aan rust en ruimte. Vanuit je vakantiehuis in Zeeland geniet je van een prachtig uitzicht over weilanden met grazende koeien en schapen met kleine lammetjes. Heerlijk genieten van je welverdiende vakantie en de drukte van thuis even vergeten. De vakantiehuizen in Zeeland zijn verspreid over de gehele provincie en alle eilanden.

Vakantie aan zee

Vakantiehuizen aan zee in Zeeland, een droomvakantie! De prachtige stranden zijn een heerlijk tijdverdrijf voor het gehele gezin aan zee of aan een van de vele wateren. In de zomer is het heerlijk voor een strandvakantie, waar iedereen zich zal vermaken. Je kunt prachtige wandelingen maken langs het strand of door de branding.
De vele jachthavens zijn schitterende uitstapjes om vanuit de vakantiehuizen in Zeeland te bezoeken of om aan te leggen. Watersportliefhebbers hebben ongelofelijk veel mogelijkheden: met de Noordzee maar ook de Westerschelde, Oosterschelde, Haringvliet, Veerse meer en het Grevelingenmeer op korte afstand van je vakantiewoning in Zeeland.

Vanuit je vakantiehuis in Zeeland kun je de vele natuurgebieden bezoeken die in de regio te vinden zijn. Hier kun je wandelen, fietsen of op een andere manier genieten van de prachtige flora en fauna. Bewonder de vele fenomenen: het Zeeuwse aspect, de invloed van de zee, inpolderingen en de nieuwe natuur die de provincie Zeeland rijk is. Wil je meer zien dan Zeeland? Bekijk dan eens alle vakantiehuizen aan zee!

Uitstapjes vanuit de vakantiehuizen Zeeland

Zeeland is zeer rijk aan historie, sinds de middeleeuwen loopt de strijd tegen het water als een rode draad door de geschiedenis. Historische stadjes zoals Middelburg, Vlissingen, Zierikzee en Veere zijn te bezoeken vanuit de Zeeuwse vakantiewoningen. Ze bieden stuk voor stuk gezellige pleinen en in culinair opzicht veel mogelijkheden. Liefhebbers van verse vis kunnen hun hart ophalen, dit is namelijk overal verkrijgbaar. Ga ook eens kijken bij de traditionele mosselfeesten, Film by the Sea, nazomerfestival of bij de Dag van de Zeeuwse Visserij.

In de nacht van 31 januari op 1 februari 1953 voltrok in Zeeland de Watersnoodramp. Om een dergelijke ramp in de toekomst te voorkomen, werden vanaf 1960 Deltawerken gebouwd, deze werden in 1987 voltooid. Nederland, en met name Zeeland, staat bekend om dit ongelofelijke bouwwerk van perfecte infrastructuur, zeker een bezoek waard tijdens je vakantie in Zeeland!

Zeeland zit hiernaast boordevol cultuur, vooral het agrarische Zeeland heeft zijn cultuur behouden. Bijzonder om te zien zijn de Zeeuwse klederdrachten, die nog gedragen worden bij speciale gelegenheden en door oudere vrouwen. Hiernaast is ringsteken een spectaculaire traditie bij boeren op Walcheren: zittend op een (Zeeuws) paard een lans door een ring steken. Heel leuk om vanuit een van de vakantiehuizen van Belvilla met het gehele gezin te beleven! Zeeland is bovendien rijk aan allerlei heerlijke streekproducten zoals boterbabbelaars en bolussen, zeker eens proeven tijdens je vakantie in Zeeland.

Samenvattend bevat Zeeland alle ingrediënten voor een aangenaam verblijf in een van de vele vakantiehuizen. Zon, zee, strand, rijke historie en interessante cultuur. Monumentale stadjes, pittoreske dorpjes, musea, attracties en evenementen! Het prachtige landschap en schitterende natuur zorgen voor een ontspannen vakantie in Zeeland!

Vakantiehuis in Zeeland»

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

»
© Belvilla 1980 - 2014 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken