Om je beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies|Verberg deze melding

Vakantiehuis in Westerwald

30+ jaar ervaring
Bijna 4 miljoen overnachtingen in 2013
Klanttevredenheid 8.4
230.000+ klantreviews
Bij Belvilla vind je een ruime keuze aan authentieke vakantiehuizen in Europa. Van molen tot luxe villa, van Alpenchalet tot Spaanse finca, van boerderijappartement voor z'n tweetjes tot indrukwekkende kastelen voor de hele groep... Ook voor een weekendje weg!

Westerwald

Het Westerwald is een middelgebergte in de Duitse deelstaten Rijnland-Paflts, Noordrijn-Westfalen en Hessen, gelegen tussen de steden Frankfurt en Keulen. Aan de zuidelijke grens bevinden zich de Lahn en het natuurpark Nassau. Het stadje Limburg is een must om te bezoeken, pittoreske vakwerkhuizen bepalen het stadsbeeld. Kuuroorden als Rengsdorf, Ehlscheid en Bad Marienberg bevorderen de aantrekkelijkheid van de regio; laat uzelf hier eens lekker verwennen tijdens uw vakantie!

Genieten aan het water vanuit uw vakantiehuis in Westerwald

Ook actief kunt u zich prima vermaken in de omgeving. In het zuiden van het Hachenburger Westerwald ligt een merengebied met zeven meren, omringd door prachtige loof- en naaldbossen, weiden en velden. Dit maakt het een plezierig recreatiegebied voor jong en oud. In de zomer kunt u hier lekker rondvaren met een kano of vlot. In oktober worden de meren leeggemaakt en kan de plaatselijk zeer populaire activiteit ‘leegvissen’ plaatsvinden. En in de winter kunnen natuurlijk de schaatsen ondergebonden worden. Middenin het natuurpark Rhein-Westerwald, vindt u het Raiffeisenland, een recreatie- en sportgebied inéén.

Natuur- en cultuurliefhebbers zijn hier aan het goede adres

Echte liefhebbers van de natuur doen er goed aan om te voet of op de fiets een leuke route af te gaan door het afwisselende landschap. Hier komt u onderweg gegarandeerd vele monumenten zoals molens, kloosters, burchten en kerken tegen. Het pottenbakken is een typische handenarbeid die in deze regio wordt uitgevoerd. U kunt deze kunst zowel in kleine pottenbakkerijen als in moderne industriele bedrijven bewonderen, of misschien gaat u liever zelf aan de slag door een pottenbakcursus te volgen!

Vakantiehuis in Westerwald»

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

»
© Belvilla 1980 - 2014 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken